Onze bloggers

Paula Heeger (22) spendeert haar vrije tijd vooral aan boeken. En dan vooral in het genre Young Adult. Voor Must Magazine recenseert ze hiernaast ook romans en non-fictie en deelt ze regelmatig haar favoriete hotspots.

Anna Hofstra (23) leest het liefst romans en literaire thrillers, maar kijkt eigenlijk meer series en films dan dat ze boeken leest. Daarom schrijft ze voor Must Magazine vooral over de nieuwste films en series met af en toe een boekrecensie. Ook bezoekt ze graag Europese steden en ook hierover schrijft ze graag voor Must Magazine.

Esther Bolt (22) is een echte thriller-verslinder. Daarom leest ze voor Must Magazine zoveel mogelijk nieuwe thrillers en schrijft ze hier met liefde mooie recensies over. Verder schrijft Esther columns, die te lezen zijn op haar eigen website Korreltjes zout.

Laurine Tavernier (16) schrijft iedere maand een recensie voor Must Magazine. Het liefst leest ze Young Adult en daarom vallen de meeste van haar recensies in dit genre. Hiernaast schrijft Laurine vooral voor haar eigen blog Laurinemin.

Ben jij ook gek op lezen, films kijken, nieuwe hotspots ontdekken, theater of kunst en schrijf je hier graag over? Wij zijn altijd op zoek naar bloggers die recensies en artikelen voor ons platform willen schrijven. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Anna (anna@mustmag.nl) of Paula (paula@mustmag.nl).