Onze bloggers

Wie zijn wij?

Paula

paula
Paula (22) is samen met Anna de oprichter van Must Magazine en maakt daarnaast al die geweldige boekfoto’s op Instagram. Ze studeerde journalistiek in Zwolle en deed de minor storytelling om meer te weten te komen over verhalen schrijven. Ze liep stage op de online redactie van VROUW en recenseerde ook voor Hebban en MustReads. Intussen verhuisde ze van Leeuwarden naar Utrecht en studeerde ze af met een project over innovatieve journalistiek. Daarna deed ze de premaster Literatuur Vandaag, over Nederlandse taal. Maar dat ging niet helemaal zoals gepland, dus deed ze een stap terug en stopte ze eerder met deze studie. Nu schrijft ze recensies over allerlei soorten boeken en is ze aan het bedenken hoe ze met haar schrijfkunsten in de toekomst de wereld gaat veroveren. Verder leest ze het liefst young adult of boeken over carrière, prestatiedruk en millennials (het liefst gecombineerd). Ze droomt van het schrijven van een eigen boek, een thuisbibliotheek met kasten tot het plafond en een baan waarin ze journalistiek en haar liefde voor boeken kan combineren.

Anna

📸 @estherbolt #tegenlicht

A post shared by Anna Hofstra (@annahofstra_) on

Anna (23) is de oprichter van Must Magazine (samen met Paula, met wie ze al vijf jaar samen blogt.). Ze studeerde journalistiek in Zwolle en leerde daar Paula en Esther kennen. Net als hen volgde ze de minor storytelling en schreef daar vervolgens geweldige columns. Ze liep stage bij het tijdschrift Wendy en schreef eerder voor CultuurBewust.nl. Nu is ze freelance journaliste en volgt ze de masteropleiding Kunst, Cultuur en Media in Groningen. Verder leest Anna het liefst romans en literaire thrillers, al kijkt ze eigenlijk meer series en films dan dat ze boeken leest. Voor Must Magazine schrijft ze daarom vooral over de nieuwste films en series met af en toe een boekrecensie. Ook bezoekt ze graag Europese steden, zoals Kopenhagen en Londen, om daar vervolgens over te bloggen.

Esther

Travelbuddy, study mate, partner in crime, bestie and many more ❤️ London was and still is amazing! #london

A post shared by Anna Hofstra (@annahofstra_) on

Esther Bolt (22) is gast-recensent voor Must Magazine en recenseert vooral thrillers. Ze studeerde net als Anna en Paula journalistiek in Zwolle en deed ook de geweldige minor genaamd storytelling. Ze liep stage bij EO Beam en bleef daar vervolgens voor schrijven. Nu doet ze de master Engelse Taal en Cultuur in Groningen. Esther is verder een echte thriller-verslinder en schrijft daarover recensies die je hier kunt lezen. Op haar eigen blog deelt ze af en toe hilarische columns. Benieuwd? Op Korreltjes zout kun je haar schrijfsels lezen.

Laurine

🌸 Dolgelukkig 🌸

A post shared by • L a u r i n e m i n • (@laurineminblog) on

Laurine(16) is gast-recensent voor Must Magazine en recenseert vooral young adult-boeken. Ze reageerde op een oproep om gastblogger te worden en werd uitgekozen. Nu deelt ze elke maand een recensie van haar op deze blog. Ze schrijft ook verhalen via Wattpad en heeft een eigen blog waarop ze allerlei dingen deelt die zij leuk vindt. Een passie voor schrijven heeft Laurine zeker, zoals je kunt lezen. 🙂

Ben jij ook gek op lezen, films kijken, nieuwe hotspots ontdekken, theater of kunst en schrijf je hier graag over? Wij zijn altijd op zoek naar bloggers die recensies en artikelen voor ons platform willen schrijven. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Anna (anna@mustmag.nl) of Paula (paula@mustmag.nl).