films

3 films om naar uit te kijken

Er draaien heel wat films in de bioscopen, maar de films die écht de moeite waard zijn? Dat zijn er maar weinig. Vandaag delen we 3 trailers van films om naar uit te kijken. Zet de data maar vast in je agenda, want dit wil je echt niet missen!

1. Fantastic Beasts and Where to Find Them


17 november 2016 verschijnt deze film na meerdere trailers dan eindelijk. Voor iedereen die van Harry Potter houdt en stiekem toch best geniet van nóg een ander J. K. Rowling-verhaal. Met Eddie Redmayne in de hoofdrol wordt ook deze film vast weer een groot succes.

2. La La Land


In deze film spelen Emma Stone en Ryan Gosling wederom samen. En voor wie het nog niet wist: dat is een gouden duo. Vanaf 22 december 2016 in de bioscopen te vinden. Perfect voor tijdens de kerstvakantie. Alleen al na het kijken van deze trailer wil je niets liever dan deze film heel vaak zien.

3. Beauty & The Beast


Op deze film moeten we – helaas – nog wat langer wachten. Hij draait namelijk pas vanaf 17 maart 2017 in de bioscopen. Met Emma Watson als Beauty en Dan Stevens als The Beast moet deze remake van één van de mooiste Disney-sprookjes simpelweg fantastisch worden.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay.com