Deze 3 series worden in juni eindelijk verlengd op Netflix

Juni blijkt de maand van het 5e seizoen. Drie van mijn favoriete series worden deze maand namelijk verlengd met een 5e seizoen. Benieuwd naar over welke series ik het heb? Lees dan snel verder.

1. New Girl

Seizoen 5 van New Girl is in Amerika natuurlijk al een tijd uit, maar in Nederland hadden we hier voorheen nog geen (legale) toegang tot. 30 juni komt hier verandering en verschijnt het volledige vijfde seizoen van deze heerlijke serie eindelijk op Netflix Nederland en België.

2. Orange is the new Black

Kunnen jullie geloven dat deze hitserie al 5(!) jaar bestaat? Dat betekent dat ik de serie al sinds het begin van mijn studietijd volg (want ja, ik ben nu aan het einde van vijfde jaar als student…). Nog steeds een succes en dit wordt het ook vast en zeker opnieuw wanneer 9 juni het vijfde seizoen online verschijnt. Als ik het niet verkeerd heb, verschijnt ook van deze serie het complete seizoen in één keer. Dat wordt bingewatchen!

3. Orphan Black

Dit is al vijf jaar één van de beste series die ik ooit gezien heb. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat het vijfde seizoen van deze serie bijna weer verschijnt. Helaas, in tegenstelling tot de rest van de series die hier genoemd zijn, verschijnt van Orphan Black maar één keer per week een aflevering online. Dit zal gebeuren vanaf 11 juni. Op deze manier kunnen we gelukkig wel extra lang genieten en meeleven met de verschillende karakters die allen door dezelfde fantastische actrice worden gespeeld.