Blogmas 1: het is weer december!

Al maanden kijken wij reikhalzend uit tot 1 december. Voor velen gewoon een dag zoals alle anderen. Voor ons het begin van een maand lang blogs schrijven. En het elke dag openmaken van een vakje van onze adventskalenders. 

Onze blogs kun je ook als een adventskalender zien. Iedere dag tot aan kerst zal een blog verschijnen, de laatste vind je altijd bovenaan onze homepage. Natuurlijk gaan we door met het delen van recensies. Boeken, films, series… alles zal voorbij blijven komen.

Wat je verder kunt verwachten? Uiteraard zullen we gift-guides met je delen. We geven alternatieve cadeau-ideeën voor mensen die normaal graag ergens heen gaan tijdens de decembermaand. Ook hebben we gedacht aan leuke DIY-projecten die je kunt uitvoeren nu we allemaal zoveel thuis zijn. Ten slotte zullen we een artikel wijden aan een decembermaand voor mensen die juist niet van de feestdagen houden! Voor ieder wat wils dus. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!

Heb je nog andere ideeën voor artikelen tijdens Blogmas? Laat het ons weten! En kun je niet wachten? Lees hier dan alvast wat artikelen terug van Blogmas 2019.