series kerstvakantie netflix bingewatchen

Blogmas 10: Kijktip ‘The Holidate’

It’s gonna be a long long christmas without youuuu. Dat moeten Sloane en Jackson ook gedacht hebben na weer een feestdag zonder date. Ze ontmoeten elkaar als vreemden en besluiten om vanaf dat moment elke feestdag met elkaar als date te vieren. Ze ontwijken zo moeilijke vragen van de familie én voorkomen ongemakkelijke gevoelens. 

Sloane is een jonge vrouw die door een zeer opdringerige familie het gevoel heeft voor elke feestdag een date nodig te hebben. Nadat kerst geweest is ontmoet ze tijdens het ruilen van haar cadeaus Jackson. Een jonge man die er helemaal klaar mee is om opdringerige vrouwen als date te hebben op een feestdag. Ze besluiten met elkaar een deal aan te gaan om tijdens elke feestdag met elkaar op date te gaan. Dit klinkt perfect maar natuurlijk gaan er op een gegeven moment ook gevoelens een rol krijgen. Jackson begint haast al helemaal bij de familie te horen, maar is Sloane daar wel klaar voor?

Het zou natuurlijk geen zoetsappige kerstfilm zijn zonder de nodige romantiek en daar schort het in deze film dan ook niet aan. Met Emma Roberts als Sloan voel je je direct aangetrokken tot het verhaal. Zij lijkt de girl next door en ik denk dat veel jonge vrouwen zich wel aan haar kunnen vergelijken. Er zit humor in de film, goeie kerstscènes en alle clichés waar we allemaal zo naar smachten in de maand december. Van deze anderhalve uur ga je absoluut geen spijt hebben. De films is te bekijken op Netflix.

Laat het ook duidelijk zijn voor iedereen die deze kerst of welke feestdag dan ook alleen is, it’s oke.  We zijn strong/indepent people en ons geluk hoeft niet altijd van een partner af te hangen! Dus gewoon even lekker zwijmelen bij deze film, maar het hele: je hebt elke feestdag een date nodig laten we gewoon lekker langs ons heen glijden.