Blogmas 17: Kijktip ‘Christmas made to order’

Alexa Vega neemt in Christmas made to order de rol van Gretchen op zich. Een meisje helemaal into het versieren van bedrijven en winkels in tijden van Kerst. Ze heeft daar haar eigen bedrijf van gemaakt en krijgt op een dag de taak het huis van architect (hottie alert) Stephen. En daar begint de Christmas magic

 Bij het zien van Alexa Vega gaan bij mij direct alle Spykids alarmbellen rinkelen. Een film die ik vroeger duizend keer heb gezien en dan ben ik altijd bang dat ik zulke acteurs/actrices niet meer los van die film kan zien. Snap je? Maar ik moet zeggen dat ik helemaal enthousiast werd van Alexa haar rol Gretchen. Ze was zo blij en enthousiast over kerst dat je haast na het zien van de film gewoon alles wilt gaan versieren. Ze wordt helemaal in het gezin van Stephen opgenomen tijdens het versieren van zijn huis. Stephen is iemand die helemaal overwerkt is en daardoor geen tijd heeft in alles wat met kerst te maken heeft. Maar dan staat ineens zijn hele familie voor de deur toevallig was daar Gretchen al bezig om van zijn kale huis een gigantisch kerstparadijs te maken. En zij neemt de taak op zich om ook met zijn familie allerlei kerst activiteiten te doen. Je voelt de bui (of de misletoe) al hangen, Gretchen en Stephen beginnen naar elkaar toe te groeien. Wordt dit de ultieme kerst romance?

Ik vergeet gewoon helemaal om nog te vertellen wie die Stephen nou eigenlijk is. Oke, herinner je je de film Mean girls? Ja? Nou dan gaan we naar de volgende legendarische scene: On October third he asked me what day it was. Aah de hottie van Mean Girls is Stephen in Christmas made to order! Als dat je niet overhaalt om de film te gaan kijken dan weet ik het ook niet meer.