recensie gespleten Karin Slaughter queen of crime nieuw boek

Zo ging de Instagramtour met Gespleten van Karin Slaughter

Gespleten van Karin Slaughter is uit, dus organiseerde ik samen met vier andere bloggers een Instagramtour. Deze foto’s maakten we en dit vonden we van het boek.

Deze blogpost hoort bij een blogtour. Morgen kun je bij ThrillerLezers een blogpost over Gespleten van Karin Slaughter verwachten.

De Instagramtour met Judith, Lotte, Willemijn en Daniëlle

Toen Uitgeverij HarperCollins om ideeën vroeg om Gespleten van Karin Slaughter nog meer onder de aandacht te brengen, moest ik eerst even nadenken. Al eerder deed ik een Instagramtour met het boek Bloed En Beenderen en dat ging heel goed, dus dacht ik: waarom zouden we dat ook niet doen met Gespleten? Zo begon het idee dus. Ik zocht vier andere boekbloggers uit, namelijk Judith, Lotte, Willemijn en Daniëlle. Met hen sloeg ik de handen ineen voor deze Instagramtour.

‘Waarom doen we geen Instagramtour met dit boek?’

Vorige week was het zover. Ik postte eerst een foto, die je hieronder kunt zien, van het boek met heel veel rode hartjes. De dag daarna was Willemijn aan de beurt, vervolgens Lotte en daarna Daniëlle en Judith. Op de collage hieronder zie je linksboven Daniëlle haar foto, rechtsboven Judith, linksonder Willemijn (met de kenmerkende Allstars, haha) en rechtsonder Lotte. Stuk voor stuk hele leuke foto’s, vind ik. Hopelijk heb je ook één of meer boekfoto’s voorbij zien komen op Instagram vorige week. 🙂

Gespleten Karin Slaughter Blogtour Instagramtour

Wat we van het boek vonden

Maar naast de mooie cover waar we foto’s van maakten, hebben we natuurlijk ook een mening over de inhoud. Dit vonden we ervan.

Daniëlle | Daniëlle van Buitenhetboekje.nl: ‘Een thriller van wereldformaat! Karin Slaughter heeft weer eens bewezen dat zij echt de koningin van thrillers is! Ze neemt de lezer mee in een verhaal met zoveel verschillende wendingen. Ze pelt als het ware een ui af en elke keer kom je weer bij een nieuwe laag, die dichter bij de waarheid komt.’ Lees hier haar hele recensie.

Judith | De recensie van Judith lees je binnenkort op haar blog, Biebmiepje.nl

Lotte | Lotte haar recensie lees je ook binnenkort op haar blog LotteLivre. Op Instagram zegt ze: “Ik ga vandaag beginnen in deze nieuwe thriller en ik heb er ontzettend veel zin in! Ik heb nog niet eerder een boek van deze auteur gelezen, dus ik ben heel benieuwd naar haar schrijfkunsten.”

recensie gespleten Karin Slaughter queen of crime nieuw boek

Paula | Mijn eigen mening over het boek: ‘Ontzettend goede thriller weer van Karin Slaughter. Ik geef het boek 4 sterren. Het is adembenemend. Ik zat met momenten echt met open mond te lezen, zó spannend is het. Als je van thrillers houdt kun je dit boek zeker niet overslaan.’ De complete recensie van mij lees je hier.

Willemijn | Willemijn maakte op haar YouTube-kanaal Juf Willemijn Op Allstars een video over Gespleten. Hoe tof? Volg haar zeker even en bekijk hier haar recensievideo.

Heb jij Gespleten al gelezen of staat het boek nu zeker op je lijstje? Laat het ons weten in een reactie.