dagboek van de week laurine

Dagboek van de week: Laurine

Tijdens blogmas op MustMag.nl geven we je elke week een kijkje in onze levens. Na de blogposts van Esther en Anna is het vandaag tijd om een kijkje te nemen in Laurine’s leven!

Hoi allemaal,
Het is tijd voor mijn ‘Dagboek van de week’. De afgelopen week stond -helaas- voornamelijk in het teken van studeren, aangezien ik midden in de proefwerkenperiode zit. Gelukkig was er ook genoeg tijd voor leuke dingen zoals sneeuwpret, lekkernijen en voorbereidingen voor Kerstmis!

Maandag 11 december

dagboek van de week laurine

Op maandagochtend werd ik op de fiets op weg naar school verrast door sneeuw! Een heleboel sneeuw zelfs, want na mijn examen was het hele land bedekt door een heus sneeuwtapijt. Zo fijn! ‘s Avonds werd ook mijn balletles afgelast vanwege het slechte weer. Maar dat vond ik niet zo erg, want daardoor kon ik de avond doorbrengen met een goed boek. (Zwartspreuk van Claudia Gray, waarvan je hier Paula’s recensie kunt lezen) Even ontspannen!

dagboek van de week laurine zwartspreuk claudia gray

Dinsdag 12 december

dagboek van de week laurine

Dinsdag was de meeste sneeuwpret helaas al voorbij. Ik heb vrijwel de hele dag gestudeerd. Maar tussen het leren door heb ik samen met mijn broer de kerstboom opgezet en versierd. Zo leuk! Ik ben nieuwsgierig hebben jullie een nepboom of een echte kerstboom?

dagboek van de week laurine

Woensdag 13 december

Meer studeren! Op woensdag was ik gelukkig alweer in de helft van de proefwerkenperiode. Ik vond ook wat tijd om te een blogpost te schrijven en te lezen in het Blogboek van Kelly Deriemaeker. Ik kreeg dit voor mijn verjaardag en het zit boordevol handige tips en het is vooral heel motiverend, een aanrader

Donderdag 14 december

dagboek van de week laurine mattentaart

‘s Ochtends had ik een heel zwaar examen biologie en wat was ik blij dat dat vak achter de rug was. In de namiddag maakte ik een rustige wandeling met mijn vader, zodat ik niet de hele dag achter mijn bureau zit en ook nog wat beweging krijg. En later in de namiddag kon ik smullen van een heerlijke mattentaart. De moeder van een vriendin zamelde geld in voor haar koor door mattentaarten te verkopen en deze werden vandaag geleverd. En ik kan je vertellen: ze waren heerlijk!

Vrijdag 15 december

Het laatste proefwerk van deze week was voorbij en dat betekende tijd om te ontspannen en de studieboeken eens een dagje met rust te laten! Enkele vrienden kwamen op bezoek en we bezochten een plaatselijke markt en speelden een aantal gezelschapsspelletjes. Zo gezellig! 😀

Zaterdag 16 december

dagboek van de week laurine kerst

In het weekend ging aan de slag met het schrijven van kerstkaartjes voor vrienden en familie. Want iedereen vindt het toch leuk om een lief kaartje in de bus te krijgen, niet? Ik bleef in de kerstsfeer, want ‘s avonds keken mijn moeder en ik kerstfilms. <3

Zondag 17 december

dagboek van de week laurine

In mijn dorp werd er vandaag een inzamelactie gehouden van Kiwanis. Dit is een organisatie die speelgoed inzamelt voor kansarme kinderen, die anders geen cadeaus zouden krijgen met de feestdagen. Thuis hadden wij nog een heleboel speelgoed op zolder van toen mijn broer en ik klein waren, dus dat hebben we in enkele tassen gestopt en gedoneerd.
Het was fijn om iemand op deze manier andere kinderen blij te maken met speelgoed waarvan ik als kind zelf heel vrolijk van werd. En de rest van de dag was ik weer aan het studeren. Ik heb maandag en dinsdag nog proefwerken en daarna is het tijd om de feestdagen te vieren! 🙂

Hoe was jouw week?