Dagboek van de Week: Esther

Lief dagboek,

Vandaag mag ik aftrappen met de eerste ‘Dagboek van de Week’. En nee, niet zomaar een dagboek, nee, een heus FOTOdagboek. Ik moet helaas wel eerlijk toegeven dat ik vrij slecht ben in het onderhouden van Instastories en Snapchat, en ook deze week vond ik het moeilijk om alles vast te leggen simpelweg omdat ik het vergeet. Toch heb ik mijn best gedaan, dus laten we beginnen!

MAANDAG

Zondagavond laat kwam ik terug uit het mooie en fantastische Dublin! Logisch dus dat ik maandagochtend direct alle foto’s van mijn camera importeerde naar mijn computer. Daarnaast ben ik secretaris in het bestuur van een studentenvereniging (het Groninger Studenten Toneel) en de rest van de ochtend ging dan ook op aan het beantwoorden van alle mailtjes die ik tijdens mijn reis naar Dublin heb gekregen. Om 13u moest ik aan het werk tot een uurtje of half tien om vervolgens nog aan te sluiten bij onze weeklijkse bestuursvergadering.

DINSDAG

Op dinsdag heb ik schaamteloos UITGESLAPEN. Overdag heb ik me op het huishouden gestort, (I know, VRESELIJK degelijk maar moet ook gebeuren) dweilen, stofzuigen, boodschappen, je kent het wel. Hierna had ik het wel weer gezien thuis en ging ik met Anna (ja, de enige echte MustMag Anna!!) de stad nog even in. Om vijf uur had ik samen met mijn bestuur een vergadering met de Raad van Advies van onze vereniging. ‘s Avonds ging ik samen met mijn vriend naar ‘The Murder on the Orient Express’. Ik had hoge verwachtigen omdat ik het boek al had gelezen en het verhaal echt fantastisch vond/vind. Maar, hier later deze maand meer over….

 

 

WOENSDAG
Woensdagochtend stond in het teken van mijn afstudeerscriptie. Momenteel doe ik de premaster English Language and Culture en schrijf ik mijn scriptie over female killers in the Sherlock Holmes stories. Je begrijpt dus dat ik onderzoek doen naar dit onderwerp niet bepaalt als een ‘straf’ zie… In de middag kwam mijn lieve zusje op bezoek en ben ik alvast begonnen met de Sinterkerst inkopen. ‘s Avonds besloten we om McDonalds te bestellen en bij mij thuis voor de tv op te eten <3

 

 

DONDERDAG

Donderdag was nogal een drukke dag waarop ik ‘s ochtends een afspraak met mijn scriptieadviseur had staan. Daarna moest ik langs de apotheek en heb ik direct maar even alle Sinterkerst inkopen gedaan EN ingepakt. Jemig, wat een werk was dat zeg. Ben nog steeds aan het bijkomen. Over bijkomen gesproken, ik voelde me, waarschijnlijk door de harde wind in Ierland (want, niets gewend), nogal ziekjes. Toch besloot ik ‘s middags te gaan hardlopen en dit viel me ZWAAR, kan ik je vertellen. Het werd een mini rondje van 2km in 11 minuten. Ik had graag gewild dat ik je nu kan vertellen dat ik hiervan opknapte, helaas was het tegendeel waar 🙁 ‘s Avonds stond er een gesprekje met onze verenigings-ICT’er op de planning over onze nieuwe website(!!). Daarna was ik aanwezig bij de repititie-avond van de productiegroep. Als toneelverenging voeren we namelijk twee keer per jaar een toneelstuk op in Groningen! De repetitie werd, zoals elke week afgesloten, met rijklijk gevloei van pils.


VRIJDAG

Vrijdag was helaas geen wilde dag. Ik schreef aan mijn scriptie en betaalde een hele hoop rekeningen. Bluh. Wel kocht ik deze laarzen en zijn ze niet FANTASTISCH?! Om van te kwijlen, al zeg ik het zelf. Ze zijn dus donkerblauw fluweel en je kunt ze aaien. Wat wil een mens nog meer?? ‘s Avonds mocht ik weer aan het werk tot half tien en daarna heb ik nog een drankje in de stad gedaan.

 

 

 

 


ZATERDAG


Vandaag mocht ik de hele dag aan het werk. Wel maakte ik ‘s Avonds deze pompoencurry!

 

 

 


ZONDAG

Vandaag stond er helemaal niets op de planning en dat vond ik eerlijk gezegd best gek. Natuurlijk kon ik verder met mijn scriptie, maar het is soms ook goed om jezelf een dagje vrij te geven. Toch vind ik dat erg lastig omdat ik me al snel schuldig en nutteloos voel waardoor ik erg ontrustig word. Ik besloot daarom een stukje te gaan wandelen en heb daarna mijn slaapkamer alvast kerstproof gemaakt. Deze kerstbal heb ik ooit bij de Kruidvat gekocht maar ik heb hem nog nooit in een kerstboom gehangen. Ik vind namelijk dat hij het ook errug goed doet op mijn bureau 🙂 Nu ben ik deze blog aan het typen en ga ik zo lekker naar bed, morgen weer een dag!