Gastbloggers

Wij werken samen met verschillende gastbloggers die speciaal voor ons fantastische recensies afleveren op het gebied van zowel boeken, films, series als evenementen. Hier zijn we zeer dankbaar voor. En daarom vinden we dat ze een speciaal plekje op onze website verdienen. Met trots stellen we aan jullie voor:

Michelle van der Molen
Wie ik ben? Michelle (24), geboren en getogen in Friesland. Maar daar ben ik niet lang gebleven. Ik houd van de stad, leven in de drukte en veel gezelligheid om mij heen. Als ik even tijd voor mezelf wil, dan kruip ik in mijn coconnetje met een goed boek, kaarsjes en een reep chocolade. Dat is tevens ook één van mijn favoriete bezigheden, naast het bezoeken van de bioscoop en lekker kletsen (lees: eten!) met vriendinnen. Op dit moment woon ik in Utrecht.

Zelf heb ik de opleiding journalistiek afgerond. Schrijven is altijd al mijn passie geweest. Schriftjes schreef ik vol met kleine verhalen, vanaf het moment dat ik kon spellen. Mijn favoriete schrijvers? Karin Slaughter, Lisa Gardner, Camilla Läckberg en Lars Kepler. Thrillers moet je in één nacht uitlezen. Die wallen werk je de volgende dag wel weer weg met een goede concealer 😉

Sanne de Jong
Hello everyone, mijn naam is Sanne (26) en zit op dit moment in het tweede/derde jaar van de studie Docent Engels. Ik sta bekend als de nerd -trots-, het kattenvrouwtje -trots- en als een te snelle lezer -ook trots-. Als ik mijn boeken voorkeur zou moeten beschrijven ziet dat er ongeveer zo uit: fantasy, young adult, contemporary en alles wat daar buiten valt.

Genoeg over boeken nu iets meer over mij, ik ben een avonturier. Reizen vind ik geweldig. En dan in het bijzonder naar een Engelstalig land, want ik studeer natuurlijk niet voor niks Engels. Ik houd van die taal. Sinds kort ben ik poezenmoeder geworden van een kleine Ragdoll kitten. Ze heet Rosie Cotton, vernoemd naar de vrouw van Samwise Gamgee uit the Lord of the Rings – ik zei het al, nerdalert-. Ik vind het helemaal geweldig om te schrijven voor MustMag en hoop natuurlijk dat jullie mijn stukjes ook leuk vinden.

Laurine Tavernier
Ik ben Laurine (18) en lezen en schrijven is al van jongs af aan mijn grote passie. Als kind had ik steevast een stapel boeken onder mijn hoofdkussen verstopt, zodat ik ’s avonds stiekem in bed kon lezen. En ook nu nog kan ik geregeld tot een stuk in de nacht doorlezen als een boek zo goed is dat ik het niet wil wegleggen. Het liefst lees ik Young Adult, maar ik kan ook genieten van goede sciencefiction of een beetje fantasy.
Naast recensies schrijven voor Must Magazine, blog ik ook graag op mijn persoonlijke blog. Verder hou ik van dansen, bullet journalen, cello spelen, reizen en zonnig weer. Daarnaast ben ik momenteel ook bezig met mijn bachelor Toegepaste Taalkunde (Nederlands – Engels – Spaans) en met deze studie hoop ik enerzijds mijn talenkennis uit te breiden en anderzijds helpt het me op weg om ooit mijn eigen schrijversdroom waar te maken.


Janneke Schoorlemmer
Hoi! Mijn naam is Janneke (20) en ik woon in Groningen. Daar studeer ik Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ik (als het goed is) dit jaar ga afstuderen in de richting literatuur. Ik lees als sinds in klein ben graag en veel. Mijn interesse ligt voornamelijk bij moderne Nederlandse literatuur, al pak ik ook wel eens een Japans boek op. Zo is Haruki Murakami bij uitstek mijn favoriete schrijver!

Alles wat met boeken te maken heeft vind ik interessant: van recensies tot boekhandels, van literaire evenementen tot boekenclubjes. Ik hoop later dan ook in het boekenvak te gaan werken, waar ik hier continu mee bezig mag zijn. Tot die tijd deel ik graag mijn mening over literaire romans met jullie hier op MustMag!