Monthly Musts #3 | Waar we naar uitkijken in september

Waar het in de zomer behoorlijk rustig is, weten we van september dat het culturele seizoen weer losbarst. Het was dan ook lastig om de leukste opties te kiezen voor dit artikel, maar ik denk dat het weer gelukt is! Net als altijd lichtten we daarom films, series en een evenement uit voor de komende maand.

Books

 

 

 

 

In ons boekenlijstje 3 mooie exemplaren die je ongetwijfeld nog wel voorbij zal zien komen op ons blog deze maand. Het derde boek van Meik Wiking verschijnt, Griet op de Beeck is terug en het langverwachte boek van Kim Ligget (dat nu verfilmd wordt) verschijnt in het Nederlands!

Films & Series

In de bioscoop verschijnen deze maand o.a. Downton Abbey en Hustlers. Het echte film- en serieplezier beleef je echter thuis, via o.a. Netflix en Videoland. Het tweede seizoen van Elite verschijnt, we kunnen eindelijk verder met The Good Place en ook de films Dirty Dancing, Mad Max en Inception krijgen een plekje op Netflix. Via Videoland kunnen we verder met genieten van guilty pleasures: er komt een nieuw seizoen van Love Island NL aan en we kunnen eind deze maand uren naar de Kardashians kijken.

Events

Zaterdag 7 september vindt in Groningen de derde editie van de Groninger Museumnacht plaats. Alle Groningse musea organiseren samen een gevarieerd programma met kunst, muziek, workshops en lezingen. Deze avond krijg je toegang tot 5 musea voor maar €5,-!