Netflix tip | Grace and Frankie S5

YES! Het nieuwe seizoen van Grace and Frankie (seizoen vijf alweer!) staat vanaf vandaag online. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zeker van plan het hele seizoen te bingen zodra ik al mijn deadlines gehaald heb….

door Esther

Oké, even een recap (heads up, spoilers seizoen vier):

In het vierde seizoen loopt de dildo-business niet helemaal zoals gepland en worden onze favo dames geconfronteerd met het feit dat ze langzamerhand toch echt ietwat ouder worden. Gedurende het seizoen proberen ze dit hardnekkig te ontkennen. Helaas mag dit niet baten en door een list van de kinderen worden ze zonder pardoes in een bejaardentehuis gestopt (een nogal luxe tehuis, naar mijn mening, maar oké).

Grace en Frankie hebben eerst nog de illusie dat ‘dit toch echt beter is’ omdat ze elkaar zo een beetje in de gaten kunnen houden, maar dan komen ze erachter dat de kinderen gelogen hebben en zetten ze het op een lopen. A la Benidorm Bastards scheuren ze het strand over en keren ze terug naar hun strandhuis, om er eigenlijk vrijwel direct achter te komen dat deze verkocht is…. THE END.

grace and frankie netflix serie seizoen vijf

Bekijk hieronder de trailer van S5

Ik ben zelf nog steeds van mening dat Grace’s (ex) boyfriend (want is het nou uit of niet???) het huis voor ze gekocht heeft als big surprise, maar daar kom ik nu dus snel genoeg achter. Ik kan in ieder geval niet wachten! Ook zo benieuwd? Kijk hieronder vast de trailer.

P.S. Ik las vandaag dat Netflix seizoen zes ook officieel gekocht heeft. WAT EEN DAG DIT DAMES EN HEREN!