Netflix tip queer eye

Nieuw op Netflix in week 34 & 35: 13 Reasons Why, Workin’ Moms en meer!

Netflix is booming! Iedere dag verschijnt er wel een nieuwe serie of film. Het is inmiddels teveel om bij te houden en dus moeten er keuzes gemaakt worden. Ook afgelopen en komende week verschijnt er van alles. Dit zijn onze aanraders.

Oh Baby – vanaf 21 augustus

Gijs Naber en Hannah van Vliet schitteren in deze film uit 2017. Ben je op zoek naar humor? Dan is dit verhaal over een vrijgevochten muzikant die na een onenightstand vader blijkt te zijn echt iets voor jou!

Love Alarm – vanaf 22 augustus

Een Koreaanse romcom-serie! Dat is nieuw voor mij en ik denk met mij voor vele anderen. Juist daarom wil ik dit wel een kans geven. De serie speelt namelijk goed in op de actualiteit en kaart problemen rondom social media aan. Kim Jojo gebruikt, net als de wereld om haar heen, een app om er achter te komen of iemand haar leuk vindt. Maar vertrouwt ze de app of haar hart?

13 Reasons Why – vanaf 23 augustus

Heeft dit een introductie nodig? De serie werd wereldberoemd na seizoen 1, wat gebaseerd was op het gelijknamige boek. Inmiddels zijn we aanbeland bij seizoen 3 – een compleet nieuw verhaal met dezelfde personages. Dit keer moet er echter een moord worden opgelost.

Workin’ Moms – vanaf 29 augustus

Hoe je je kinderen gelukkig houdt, een killer carrière opbouwt, je man tevreden houdt, een sociaal leven op orde hebt en ook nog tijd voor jezelf? Niet. En dat is precies waar deze serie om draait. Er staan al 2 seizoenen op Netflix en deze week verschijnt het derde. Maak je klaar voor een dosis humor.

Vis a Vis – vanaf 30 augustus

En dan even heel wat anders… een Spaanse serie die doet denken aan Orange is the new Black. Voor de La Casa de Papel-fans: ook Nairobi heeft een rol. Eind augustus verschijnt seizoen 3.

Dirty Dancing – vanaf 1 september

En last but not least… ja, ik moest deze echt even delen: Dirty Dancing! De klassieker waar iedereen van houdt. Deze ga ik zeker even kijken (voor de honderdste keer) als ‘ie binnenkort op Netflix verschijnt. Eerst nog één keer de trailer bekijken…

Meer lezen?

Hier vind je alles rondom Netflix.