nieuwe films mei 2017

Dit zijn de must-see films van mei 2017

In mei komen er heel veel toffe boeken uit, maar laten we de films ook zeker niet vergeten. Dit zijn de must-see films die uitkomen in mei!

4 MEI | The Zookeeper’s Wife

Ongelofelijk, maar waar: deze film is gebaseerd op een verhaal dat echt is gebeurd. The Zookeeper’s Wife speelt zich af in de Polen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Als de nazi’s het land binnenkomen, zorgt Antonia er in de dierentuin voor Joden, die in levensgevaar zijn, in veiligheid worden gebracht.

11 MEI | The Circle

De film waar ik het meest naar uitkijk deze maand? The Circle. Ik las eerder het boek van Dave Eggers en was enorm onder de indruk. Het verhaal gaat over Mae, die bij een van de grootste technologische bedrijven ter wereld (The Circle dus) mag komen werken. In het begin is het er leuk en voelt Mae zich enorm op haar gemak, maar dan lijkt de technologie alles over te nemen waardoor er bijna geen privacy meer bestaat. Een best wel creepy toekomstscenario, die hopelijk geen werkelijkheid wordt. Extra tof: Emma Watson speelt de hoofdrol!

25 MEI | The Sense Of An Ending

The Sense Of An Ending is ook gebaseerd op een boek, namelijk op Alsof Het Voorbij Is van Julian Barnes. Ik heb het boek niet gelezen, maar de trailer ziet er prachtig uit. In deze film draait het om Tony, die een teruggetrokken leven leidt. Op een dag krijgt hij het dagboek van de moeder van zijn eerste grote liefde in handen. Plotseling moet hij beslissingen die hij in het verleden heeft gemaakt onder ogen komen.

25 MEI | Pirates Of The Caribbean 5

Voor fans van Pirates Of The Caribbean is het feest deze maand, want er is komt weer een nieuwe film uit met Jack Sparrow (Johnny Depp) in de hoofdrol. De film in het kort: Captain Jack Sparrow’s geluk lijkt op te zijn en hij krijgt grote problemen. Dodelijke geestenpiraten, geleid door Captain Salazar, zijn oude aartsvijand, ontsnappen uit de Devil’s Triangle, vastbesloten om elke piraat op zee te vermoorden. De enige hoop die Jack heeft om te overleven, is de legendarische drietand van Poseidon, een krachtig artefact, dat zijn bezitter totale controle geeft over de zeeën. – via filmvandaag.

Welke film wil jij deze maand kijken in de bioscoop?

Foto’s via ComingSoon, OuterPlaces, Teaser-Trailer en MoviePilot.