nieuwe-series-april-2017

Nieuwe Series: Girlboss, Confess & Famous In Love

In april komen er behoorlijk wat nieuwe series uit. Zo staat Girlboss op Netflix, maar komen er ook nog twee andere series uit die beide gebaseerd zijn op een boek.

Girlboss
Op Netflix staat deze maand de serie Girlboss, gebaseerd op het boek #Girlboss van Sophia Amoruso. Sophia is oprichter van een kledingmerk en begon haar bedrijf met een eBay-pagina voor vintage kleding. De serie is op Sophia’s verhaal gebaseerd, maar dan wel heel erg losjes. Heel veel dingen zijn er dus bij verzonnen. Ik heb tot nu toe vier afleveringen gekeken en moet zeggen dat ik een beetje twijfel of de serie wel leuk genoeg is. De hoofdpersoon is niet echt likeable, een beetje stom zelfs. Maar we zullen zien hoe Girlboss verder gaat, er zijn namelijk 13 afleveringen.

Confess
Ik heb nog nooit iets van Colleen Hoover gelezen, maar wat ik wel weet is dat ze behoorlijk bekend is onder New Adult-lezers. Haar boeken gaan als warme broodjes over de toonbank. Niet zo heel gek dus dat een van haar boeken nu wordt verfilmd. Confess (Oprecht is de Nederlandse boektitel) is een heerlijke romantische serie die gaat over Auburn en Owen. Auburn wil haar verleden achter zich laten en probeert haar toekomst beter vorm te geven. Als ze Owen tegenkomt in een kunststudio is ze erg gecharmeerd van hem, en hij van haar. Maar ze hebben allebei geheimen over hun verleden die ze elkaar niet vertellen. Klinkt als een serie die makkelijk wegkijkt, en dat is af en toe ook wel fijn!

Enige nadeel: de serie staat hier niet op Netflix en is alleen via een Amerikaanse app te bekijken. Het kost dus iets meer moeite om Confess te kijken.

Famous In Love
Bereid je maar vast voor om meer teendrama, want de makers van Pretty Little Liars komen met de nieuwe serie Famous In Love – gebaseerd op het gelijknamige boek van Rebecca Serle. En er wordt al gespeculeerd dat het de nieuwe Gossip Girl zou zijn. Beetje overdreven als je het mij vraagt, want laten we eerlijk zijn: als serie is het moeilijk tippen aan Gossip Girl. Maar goed, hier gaat het over:
Paige Townsen, een gewoon meisje dat nog op de middelbare school zit, wordt gekozen om de hoofdrol te gaan spelen in een nieuwe Hollywood trilogie. Tussen haar gloednieuwe sterrenleven door probeert ze ook nog uit te vissen wat er met een vermiste popster is gebeurd. Ik ben benieuwd!

Welke serie wil jij gaan kijken?

Bronnen foto’s: Twitter Colleen Hoover, Den Of Geek en Entrepreneur.