Over ons

Welkom bij Must Magazine, een online magazine over must-reads, must-see’s en must-do’s.

Want: welk boek moet je nu echt lezen en welke serie is bingewatch-waardig? Als je door de bomen ook het bos niet meer kunt zien, zit je hier goed. Wij, Anna & Esther, vertellen het je. Elke week lees je hier daarom eerlijke recensies over boeken, films en series. Ook delen we af en toe overzichten met aankomende evenementen of leuke hotspots met je.

Met ingang van 1 augustus 2019 focust Must Magazine zich primair op evenementen in Noord-Nederland. Wij vinden namelijk dat het noorden van ons land bruist van de kunst & cultuur en delen dit graag met je! Dit doen we op verschillende manieren – denk aan recensies, winacties en het delen van onze favorieten uit het programma van het desbetreffende evenement. Wij staan zeker open voor samenwerkingen. Vind jij het leuk als we jouw evenement delen met onze volgers? Neem dan contact op via anna@mustmag.nl

Uiteraard blijven we ook landelijke evenementen, films, series en boeken delen. Persberichten met betrekking op boeken mogen naar esther@mustmag.nl, nieuws over films en evenementen kunnen naar anna@mustmag.nl.

Wij werken samen met verschillende gastbloggers. Wil je meer over hen lezen of heb je zelf interesse in het schrijven van blogs voor Must Magazine? Neem dan snel hier een kijkje.