Over ons

Hoi! Wij zijn Anna (24), Paula (23), Esther (23) en Laurine (18). Op MustMag.nl vertellen we je alles over de leukste boeken, series en films. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet. Wij vertellen je of een boek of serie écht de moeite waard is.

 

Anna must magazine een jaar met jou

Anna: “Ik ben Anna, 24 jaar oud en ik woon in de mooiste stad van het land, namelijk: Groningen. Lezen doe ik al mijn leven. Net als schrijven, trouwens. Sinds een paar jaar heb ik hiernaast een enorme fascinaties voor films en series ontwikkeld. Je zult hier dus vooral veel over de nieuwste films en series lezen van mijn hand – wel met een voorkeur voor Scandinavische exemplaren. Hier en daar mogen de literatuurrecensies uiteraard niet ontbreken. Ook ben ik echt gek op stedentrips. De afgelopen jaren heb ik dan ook meerdere Europese steden per jaar bezocht. Van elke stad die ik bezoek maak ik een mooi lijstje met hotspots om vervolgens met de rest van de wereld te delen. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn master Kunst- en Cultuurwetenschappen. In deze studie combineer ik cultuurbeleid en -marketing met literatuur. Verder ben ik dol op herfst, winter, kerst en alles wat hier bij komt kijken (denk: pompoenen, kaarsen, wollige sokken, Scandinavische thrillers en hygge).

 

Paula: “Ik ben Paula (23) en blog op Must Magazine vooral over de boeken die ik lees. Mijn favoriete genre is Young Adult, maar ik lees eigenlijk van alles – romans, thrillers, poëzie en soms ook non-fictie. Ook ben ik het meesterbrein (haha) achter de meeste boekfoto’s die je kunt vinden op Instagram. Naast lezen hou ik van tekenen, schrijven, bulletjournalen en series kijken. Ook Twitter ik een heleboel, hou ik vaak extra van YA-boeken als er diversiteit of feminisme in zit en heb ik naast heel veel boeken ook heel veel lipsticks.”

 

Esther: “Ik ben Esther, 23 jaar en woon met man+kat in het centrum van Groningen. Al sinds een erg jonge leeftijd heb ik een fascinatie voor series als Criminal Minds, CSI, Bones, NCIS en andere crime gerelateerde tv. Daar kwam een voorliefde voor detective boeken van oa de klassiekers Agathie Christie en Sir Arthur Conan Doyle bij, maar ook Jilliane Hoffman, Karin Slaughter, Tess Gerrtisen en Suzanne Vermeer verdwenen met regelmaar in mijn bibliotheektas. Momenteel studeer ik de master Engelse Letterkunde; een studie waar ik mijn liefde voor schrijven en boeken kan combineren. Tijdens mijn studie verdiep ik mij in het ontstaan van zowel het detective als het thriller genre, en hoe criminaliteit en (serie)moordenaars bijgedragen hebben aan het ontstaan van bovengenoemde genres. Verder houd ik van fotografie, Londen, folkmuziek en Irish Pubs met liters Guinness. Oh en ooit ga ik zelf nog een thriller schrijven.”

Laurine: “Ik ben Laurine, 18 jaar en het Belgische telg hier op Must Magazine. Al van jongs af aan ontdekte ik mijn grote liefde voor boeken en schrijven. Het liefst lees ik Young Adult, maar ik geef andere genres ook graag een kans. Naast recensies schrijven, blog ik ook graag op mijn persoonlijke blog. Verder hou ik van dansen, bulletjournalen, reizen en zonnig weer. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelor in Toegepaste Taalkunde (Engels – Spaans) in Antwerpen. Heel handig, zo kan ik naar hartelust ook Engelstalige en Spaanstalige boeken lezen!”