Aangeschoten

‘Aangeschoten van M. G. Reyes zit vol mysteries en bloedstollende verhaallijnen’

Het lijkt fantastisch: met zes jongeren gaan samenwonen in een huis aan Venice Beach zónder ouders…
 Helaas stapelen de problemen en de foute beslissingen zich al snel op.

Een van hen krijgt een geheime affaire met een filmster, een ander houdt iets belangrijks verborgen en een derde neemt risico’s die al hun levens in gevaar brengen. Ten slotte raken alle zes verstrikt in een complot dat geen van allen voor ogen zag.

Aangeschoten

Aangeschoten van M. G. Reyes is het ijzersterke en bloedstollende vervolg op Losgelaten. De Venice-beach serie wordt steeds beter en beter. Ik ben razend benieuwd naar het laatste deel van de reeks, want het tweede deel heeft me alleen nog maar nieuwsgieriger gemaakt naar het plot van dit verhaal vol mysteries.

Dat de personages veel geheimen voor elkaar hebben is niets nieuws, maar in het tweede deel laat Reyes de hoofdpersonen een voor een hun masker afnemen. Door alle gebeurtenissen en bekentenissen is bevindt het onderlinge vertrouwen tussen de personages zich op glad ijs. Maar als ze het hele avontuur willen overleven, kunnen ze niet anders dan samenwerken, want samen sta je sterk.

De kracht van Aangeschoten ligt hem in het prachtig samenvallen van alle verhaallijnen. Elk personage is met het andere verweven en langzaam maar zeker blijkt dat deze zes jongeren niet zo willekeurig gekozen zijn.

Het boek was nóg spannender dan zijn voorganger. Meer geheimen, meer schandalen en meer spanning. Losgelaten was nog maar een onschuldig voorproefje, maar het tweede deel is alle sbehalve onschuldig. Hoe ver zou jij durven gaan om je geheimen te verhullen?
Ik kan niet wachten om te ontdekken wat M.G. Reyes voor ons in petto heeft met het onthullende plot van deze boeiende reeks.

Aangeschoten gaat over geheimen, leugens en intriges en laat je achter met een gevoel van onrust. Als je dacht dat Losgelaten spannend was, wees er dan maar zeker van de je van je stoel wordt geblazen door het bloedstollende vervolg. Spannend vanaf de eerste bladzijde tot het allerlaatste woord.