Deze series zijn perfect voor de herfst

Het herfst-seizoen is perfect voor het ontdekken van nieuwe series. Zeker dit jaar is het vinden van een goede serie een geluksmomentje. Dat betekent namelijk dat je weer even vooruit kan met wat afleiding in deze gekke periode van onzekerheid. Gelukkig bieden alle streamingdiensten in Nederland ons voldoende aanbod om de komende maanden goed door te komen.  

Undercover

(seizoen 2 – misdaad)

Langverwacht na het succes van seizoen 1. Met een nieuwe cast en verhaallijn, was het even wennen, maar inmiddels staan bijna alle afleveringen online. Vanaf 8 november kun je heel seizoen 2 dus bingen. Het seizoen speelt zich grotendeels af op een ranch in een klein dorp in België, maar ook Ferry Bouwman blijft een belangrijke rol houden.

Fargo

(seizoen 4 – misdaad)

De eerste 3 seizoenen van deze spannende serie waren stuk voor stuk geweldig. Sinds een paar weken is het vierde seizoen wekelijks te zien bij Videoland. Wederom een nieuw verhaal, met nieuwe personages. Het speelt zich af in de jaren ’50 in Kansas City.

The Crown

(seizoen 4 – drama)

Ook The Crown heeft een nieuw seizoen, vanaf 15 november te zien bij Netflix. De serie over het Britse koningshuis is al jaren razend populair. In het nieuwste seizoen zien we o.a. prinses Diana voor het eerst, een heuse primeur.

Emily in Paris

(seizoen 1 – comedy)

Heerlijke wegkijk-serie over de Amerikaanse Emily die in Parijs gaat werken. Tijdens het kijken ga je door vele fasen, waaronder ‘jemig wat voorspelbaar’ en ‘oh, wat een clichés’. Toch blijf je kijken. Sommige series kijk je niet voor de diepgang, maar puur voor vermaak.

Ratched

(seizoen 1 – horror)

Dan even heel wat anders: horror. Een duister verhaal over een zuster in de jaren ’40. Gruwelijk, onheilspellend, en toch ook vermakelijk. Zeer binge-waardig, maar een sterke maag heb je wel nodig.

The Lawyer

(seizoen 1 – misdaad)

Zweedse misdaad. Doet het altijd goed. En ook The Laywer (Advokaten) doet het weer super. Simpel en bekend plot, maar doeltreffend: agent en advocaat zoeken samen naar de waarheid.