netflix kerstcadeaus riverdale jughead

Tips: de tofste kerstcadeaus voor Netflix-lovers

Van kerstcadeaus voor boekenliefhebbers, naar kerstcadeaus voor Netflix-lovers. En ook voor deze categorie heb ik de perfecte cadeautjes gevonden op het internet – van Riverdale-pins tot truien voor fans van Stranger Things.

1 – Pins voor fans van Riverdale

netflix kerstcadeaus riverdale jughead

Wij houden behoorlijk veel van Riverdale, ook al is het tweede seizoen nou niet zo denderend. De acteurs in de serie vinden we in ieder geval wel fantastisch, vooral Cole Sprouse (Jughead) en Lili Reinhart (Betty). Anna, Esther en ik shippen Bughead (Betty & Jughead) daarom ook best een beetje. Anyway, voor ons en andere Riverdale-fans heb ik het perfecte cadeau gevonden, namelijk deze PINS. Voor op je spijkerjasje/tas/etui of gewoon voor de heb omdat ze zo mooi zijn.

Via Etsy koop je de hier de Jughead-pin met het hart, en hier de Jughead-pin met de muts.

2 – Hang iets van je favoriete serie aan de muur

kerstcadeaus netflix lovers

Eigenlijk wil ik bijna alles wel hebben wat er op Etsy staat, maar deze prints voor aan de muur staan hoog op mijn lijstje. Voor de mensen die Pretty Little Liars, The Grand Budapest Hotel of Stranger Things hebben gekeken een mega leuk cadeau om te krijgen voor kerst! 🙂

Hier koop je de prins via Etsy

3 – Kleren voor fans van Stranger Things

kerstcadeaus netflix stranger things

T-shirts, petten en truien – er zijn een heleboel dingen te koop met een logo van de serie Stranger Things. Deze truien spotte ik bij Bonnie van Boncolor op Youtube, die ze kocht via Wish. Niet de allerbeste website, maar de betere Stranger Things-kleding van Topshop is in Nederland nogal moeilijk verkrijgbaar. Dit is dus de goedkopere optie!

Hier te koop via Wish

4 – Funko Pops

kerstcadeaus netflix lovers game of thrones

Ook awesome om te geven of te krijgen: Funko Pops van personages uit je lievelings films en series. Deze Funko’s van Game Of Thrones spotte ik bij Large. Perfect om te geven aan die GoT-lover in je familie of vriendenkring. Overigens zijn er echt een overdosis aan Funko Pops te koop, zoals deze van personages uit West World, Sherlock, The 100, Suicide Squad en Arrow.

Hier koop je de Funko Pops

5 – Toch nog een boekentip

kerstcadeaus netflix the 100 serie boeken

The 100 is naast een Netflix-serie ook een boekenreeks. Ik vind het vaak leuk om eerst de boeken te lezen en dan de film/serie te kijken, maar andersom kan natuurlijk ook. Bovendien zijn de boeken van De 100 heel anders dan de serie, heb ik gehoord. Andere verhaallijnen, andere mensen die doodgaan… ik ben behoorlijk benieuwd, dus wilde jullie deze tip ook even meegeven. 🙂 Er zijn trouwens vier boeken van De 100 (waaronder een paar voor maar een TIENTJE, lekker budget dus): De 100, Dag 21, Thuis en Rebel.

Welke cadeaus zou jij willen krijgen?