VT Wonen&Design Beurs 2016

De VT Wonen&Design Beurs 2016: Fotoverslag

Samen met mijn zusje bezocht ik afgelopen vrijdag de VT Wonen&Design Beurs in Amsterdam. Het RAI was omgebouwd in een woonparadijs van 20.000 vierkante meter (!!) waar je zeker heel veel wooninspiratie kon opdoen. In dit fotoverslag laat ik je zien hoe de Design Beurs was!

VT Wonen&Design Beurs 2016

Hoewel de beurs vooral om inspiratie opdoen draait, kun je ook veel accessoires kopen op de Design Beurs. Bij deze stand van VT Wonen kon je namelijk marmeren snijplanken, lightboxen, servies en nog veel meer kopen. Heel leuk om te zien, want meestal zie je deze spullen alleen in de webshop!

VT Wonen&Design Beurs 2016

En er waren ook hele schattige dingen voor kinderkamers! Dit wolkenplankje (zo leuk!) met een perenlampje, raket en een camera vond ik erg lief. Iik zou het wolkenplankje zelf wel willen hebben, haha!

VT Wonen&Design Beurs 2016

De ingerichte huizen op de Design Beurs vond ik persoonlijk het leukst om te bekijken. Hier een stukje uit een woonkamer waar een mega quote op de muur stond. Er was ook nog een heel groot VT Wonen huis, inclusief bovenverdieping, die ook mooi was ingericht. Alleen was het daar zo druk, dat het lastig was om een foto te maken zonder heel veel mensen er op, haha!

VT Wonen&Design Beurs 2016

Deze bank met kussens en heerlijk kleed zou ik wel willen hebben hoor! 😉

VT Wonen&Design Beurs 2016

Een paar stands verder kwamen we de mooiste soorten behang tegen. Sierlijke bloemen, vogels en dat soort dingen. Heel mooi om bijvoorbeeld om een stukje muur in je huis mee te behangen. Je hele kamer met dit behang lijkt me iets te heftig worden namelijk.. 😉

VT Wonen&Design Beurs 2016

Nog meer woonaccessoires.

VT Wonen&Design Beurs 2016

Een spiegel die je vertelt dat je er geweldig uitziet vandaag. Leuk om op te hangen, wel een beetje onhandig omdat je niet echt goed je spiegelbeeld kunt zien.

VT Wonen&Design Beurs 2016

Aan alles was gedacht, zelfs de muur bij het eetgedeelte op de beurs was versierd met bloemen. Gezellig!

VT Wonen&Design Beurs 2016

VT Wonen&Design Beurs 2016

Naast hele woonkamers, keukens en badkamers was er ook gedacht aan verlichting. In dit huis kon je kijken wat voor soort licht je het liefst in je woonkamer/slaapkamer wilt hebben. Handig, zo je eigen lichtplan samenstellen!

VT Wonen&Design Beurs 2016

Studio Ruf had een bank vol prachtige kussens waar je meteen op wilt gaan liggen. Super fijn. Ik vond dit behang trouwens heel mooi.

VT Wonen&Design Beurs 2016

Op het einde kwamen we ook nog een paar toffe woonkamers tegen. Deze bank is wel mijn smaak: heel comfortabel, maar toch ook wel redelijk strak zodat het mooi in de woonkamer staat.

Eindoordeel
Ik was voor de eerste keer op de Design Beurs, en ik moet zeggen: het is echt heel erg leuk. Als je van plan bent om je huis een make-over te geven of te gaan verhuizen, dan is deze beurs echt een must-visit. Er is zo veel te zien. Daarnaast vond ik het heel fijn dat de beurs vooral gericht is op inspiratie. Je hoeft echt niet iets te kopen, puur alle kamers bekijken voor inspiratie is juist de bedoeling. Als laatste is de reden om te gaan wat mij betreft de hoeveelheid merken dat op de beurs is. Ik kende heel veel merken en ontwerpers nog niet. Op deze manier maak je kennis met nieuwe merken, en dat is heel tof.

Ben jij wel eens op de Designbeurs geweest?