Wat kijken wij tijdens kerst?

Stiekem zijn wij altijd heel erg benieuwd wat iedereen kijkt tijdens kerst. Esther is bijvoorbeeld heel erg van het ouderwets tv kijken terwijl Anna liever helemaal offline gaat en Paula van alles een beetje kijkt… Hieronder lees je wat wij bij Must Magazine nou précies gaan kijken tijdens de aankomende feestdagen;

Esther:

Tijdens kerst vind ik het altijd heerlijk om de tv-gids door te bladeren en te onderstrepen welke kerstfilms op tv komen en wanneer we thuis welke film gaan kijken. Begrijp me niet verkeerd, Netflix is heerlijk, maar voor mij gaat er tijdens kerst niets boven old-skool kerstfilms met duizend uur reclame waarin we dan met het hele gezin naar de keuken stormen om bakjes chips te vullen en nieuw hout op het vuur te gooien. Sowieso staat bij ons de All You Need Is Love Kerstspecial op de planning (RTL4, 20:30, 24 december). En ja, dat is inclusief snotterende vader en vriendjes. Dan nemen we Home Alone 1 op, om 25 december overdag te kijken (SBS 6 20:30 24 december) en kijken we die avond Home Alone 2 (SBS 6 20:30 25 december). Verder gok ik dat we Love Actually (Net5, 20:30, 25 december) 26 december ook nog terug gaan kijken… Veel tv dus!

Anna:

Heel eerlijk gezegd kijk ik tijdens de feestdagen vrij weinig televisie. Er komt zelfs geen Netflix of Videoland aan te pas. Ja, dat lezen jullie goed… De persoon van Must Magazine die normaal gesproken de meeste series, films en programma’s kijkt, gaat tijdens de kerst(vakantie) helemaal offline. Deze vakantie spendeer ik met familie, Scrabble, Triominos, mijn kerstpuzzel van 1000 stukjes en de stapel boeken die ik eindelijk kan uitlezen. Speciaal voor jullie heb ik natuurlijk wel het een en ander uitgezocht. Voor iedereen die wel wil genieten van tv-programma’s, series en films. Guilty pleasure: de kerstspecial van Love Island (via Videoland). Ultiem kerstgevoel: A Christmas Prince, The Royal Wedding (via Netflix).

Netflix must-see

Paula:

Op Kerstavond ga ik cadeaus uitpakken, maar heb ik hopelijk ook tijd om televisie te kijken. Ik zit namelijk al helemaal in Heel Holland Bakt. Prachttelevisie is dat, echt heerlijk om te kijken. Dus ‘s avonds hoop ik Smaakt Naar Meer te kijken, het programma waarin wordt nagepraat over HHB en de afvaller van die week langskomt. En misschien switch ik naar de All You Need Is Love Kerstspecial, maar daar heb ik een beetje een haat-liefde verhouding mee. Een film kan natuurlijk ook niet ontbreken tijdens kerst. Ik heb The Christmas Chronicles en The Holiday Calender al gezien via Netflix. Eerste kerstdag ga ik misschien voor een andere kerstfilm (nog geen idee welke) of voor de Nederlandse film Pak Van Mijn Hart die dan op televisie komt. Voor de rest hoop ik vooral lekker de lezen onder een dekentje en Plan Coeur verder te kijken op Netflix. Zo’n heerlijk luchtige Franse serie over vriendinnen, de liefde en geheimen. Aanrader, hoor.

Nog meer tips voor op tv: The Sound of Music (Net5, 20:30, 24 december) en Peter Pan (RTL4, 14:50, 25 december). 

Wat kijken jullie tijdens de feestdagen?