Winactie: wij geven 5x ‘Zoete zoete wraak bv’ weg!

Vier levens, drie lotgevallen en één vijand.

Geweldig nieuws om de week te beginnen: in samenwerking met A.W. Bruna mogen wij maar liefst 5(!) exemplaren van het nieuwe boek van Jonas Jonasson weggeven. Zijn debuutroman De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween was een ongekend fenomeen. Wereldwijd is deze in meer dan 45 talen uitgegeven en zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht. in 2013 werd ook de verfilming ervan een groot succes en onlangs is de Hollywoodremake van Will Ferrell aangekondigd. Ook zijn latere boeken werden stuk voor stuk bestsellers. Zoete Zoete Wraak bv is Jonassons vijfde roman.

Over Zoete zoete wraak bv:

Het zorgvuldig opgebouwde leven van Victor Alderheim, een uitgekookte en succesvolle kunsthandelaar uit Stockholm, wordt op een dag volledig overhoop gegooid als hij te horen krijgt dat hij de vader van de zestienjarige Kevin is en voor hem moet zorgen. Victor was juist van plan om Jenny, de dochter van een galeriehouder, te trouwen – en zich weer van haar te laten scheiden – om haar erfenis binnen te halen. In dat plaatje past geen buitenechtelijk kind en dus bedenkt hij een plan om van Kevin af te komen in de rimboe van Afrika, als de jongen achttien wordt. Maar dat plan mislukt faliekant. Kevin wordt liefdevol door een medicijnman in zijn Masai-stam opgenomen. Vijf jaar later keert Kevin terug naar Zweden. Daar ontmoet hij Jenny, inmiddels Victors ex-vrouw. Allebei afgedankt bundelen ze hun krachten samen met het bedrijf Zoete Zoete Wraak bv om zich te wreken op de man die hun leven verwoest heeft…

Winactie

Hoe je kans maakt? De winactie loopt via ons Instagram-account: @mustmagazinenl. Volg ons, like de foto en tag iemand die ook wel interesse zou hebben in het boek! Op maandag 5 oktober maken we de winnaar bekend.